Özgür Özel'den Hatay İçin Samimi Özür: 'Affedin Bizi'

Özgür Özel'den Hatay İçin Samimi Özür: 'Affedin Bizi'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinde Hatay’da elde edemedikleri başarı nedeniyle samimi bir özür diledi. Hatay’ın Defne ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında konuşan Özel, "Hatay'ı kazanamadığımız için tüm içtenliğimle buradaki değerli insanlardan özür diliyorum, bizi affedin" dedi.

Osmaniye ve Hatay’a ziyaretlerde bulunan Özel, Defne’de vatandaşlarla bir araya geldi. Bu buluşmada kendisine MYK üyeleri, milletvekilleri ve belediye başkanları da eşlik etti. Özel konuşmasında Hatay’a özel bir vurgu yaparak, yaşanan büyük acının ardından yeniden toparlanmak için mücadele ettiklerini belirtti. Ayrıca, CHP’nin Türkiye genelinde elde ettiği büyük seçim başarısına rağmen, Hatay’da kaybettikleri belediye başkanlığı nedeniyle büyük bir yara aldıklarını ifade etti.

"Hatay'da eksiklerimiz oldu, ders almamız gereken noktalar vardı" diyen Özel, Hataylılardan özür dilerken, bu kenti bir daha kaybetmemek için tüm güçleriyle çalışacaklarını belirtti. Özel, CHP olarak Hatay’ı birinci parti yapma hedeflerini de açıkladı. Depremde büyük kayıplar yaşayan Hatay'ın yeterince ilgi görmediğini ve hala birçok vatandaşın evsiz olduğunu dile getiren Özel, deprem sonrası verilen sözlerin tutulmadığını söyledi.

Ulu Cami projesiyle ilgili olarak da konuşan Özel, CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in projeyi yakından takip ettiğini ve caminin yapımında herhangi bir eksiklik olmadığını vurguladı. Özel, "Sözümüz ne olursa olsun, Hatay'a verdiğimiz her sözü yerine getireceğiz" dedi.

Önceki Haber Bahçeli'den Sinan Ateş Davasına İlişkin Açıklama Geldi: Yargı Kararlarına Saygı Duyuyoruz
Sonraki Haber TBMM'de İsrail Tehdidi Gündemiyle Kapalı Oturum Başladı
Benzer Haberler