CHP lideri Özgür Özel'den Bahçeli'ye tam destek: "Doğrusunu yapıyorsun"

CHP lideri Özgür Özel'den Bahçeli'ye tam destek:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Partili milletvekilleriyle tokalaşması gündemde tartışılmaya devam ederken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den dikkat çekici bir açıklama geldi. Özel, Bahçeli’nin bu tutumunu desteklediğini belirterek, "Devlet Bey, 'Uzattığım el hesapsız, kitapsızdır' demiş. Ben de ona diyorum ki; Devlet Bey, doğru yapıyorsun. Bu davranışını eleştirmiyorum. Milletin temsilcisine uzatılan el, milletin kendisine uzanır. Yıllardır bu adımı atmadın, bu yüzden size ve AK Parti'ye karşı çıktık" dedi.

Özel, ayrıca partisinin, ülkenin barış ve huzur ortamını korumak için üzerine düşen her şeyi cesaretle yapacağını belirtti. "Bu parti, şehitlerin gelmemesi, anaların gözyaşı dökmemesi için elinden geleni yapacak. Ne Bahçeli'nin bizi sınırladığı yerde, ne de DEM Partisi'nin Genel Başkanı'nın işaret ettiği yerdeyiz. Üzerimize düşeni cesaretle yaparız" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin Açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda DEM Partili vekillere uzattığı eli yanlış yorumlamamaları gerektiğini vurgulayarak, "DEM Parti'nin tahrik yaratacak hamlelerden uzak durması herkesin yararına olacaktır" şeklinde konuştu.

Öcalan’a Mesaj

Konuşmasının devamında terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a seslenen Bahçeli, "Türkiye'ye getirilirken 'her türlü hizmete hazırım' diyen teröristbaşı, buyursun terörün bittiğini ilan etsin. Ama devletin terörle masaya oturmasını kimse beklemesin. Hodri meydan, artık kana değil kardeşliğe susadıklarını göstersinler" ifadelerini kullandı.

Önceki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kaymakamlara Önemli Mesajlar
Sonraki Haber Kadın Cinayetleriyle İlgili Sözleri Tepki Çeken Latif Aydemir AK Parti'den İstifa Etti
Benzer Haberler