Netanyahu'ya Sert Tepki: "Yarından İtibaren Tüm Ülke Titreyecek"

Netanyahu'ya Sert Tepki:

Gazze Şeridi'nde bir tünelde 6 esirin cansız bedenine ulaşıldı. İsrail'de büyük yankı uyandıran bu gelişmenin ardından rehine aileleri Başbakan Netanyahu'ya sert eleştirilerde bulundu. Aileler, "Netanyahu rehineleri yüzüstü bıraktı, bu artık bir gerçek. Yarından itibaren ülke titreyecek" diyerek kitlesel protesto çağrısı yaptı.

Rehine Aileleri Tepkili

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), 7 Ekim'den bu yana Gazze'de tutulan 6 esirin cesetlerine ulaşıldığını duyurdu. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, rehine krizini çözmede başarısız olmakla suçlanırken, rehine aileleri hükümete tepkilerini artırarak Hamas ile anlaşma sağlanması için protestolar düzenliyor.

Tel Aviv’de Netanyahu Protestosu

Tel Aviv'de bir araya gelen binlerce İsrailli, Başbakan Netanyahu’yu istifaya çağırdı. Göstericiler, Netanyahu’yu "devletin sabotajcısı" olarak nitelendirerek ateşkes ve esir anlaşmasının bir an önce imzalanmasını talep etti.

Protestolar Büyüyor: "Ülke Titreyecek"

Son gelişmeler, İsrail'de büyük bir infial yaratırken, rehine aileleri kitlesel bir protesto için harekete geçiyor. Aileler, Netanyahu’nun rehineleri yüzüstü bıraktığını belirterek, “Yarından itibaren ülke titreyecek” açıklamasında bulundu.

Önceki Haber Taliban’dan Yeni Yasaklar: Kadınların Sesi Artık Sokakta Duyulmayacak
Sonraki Haber Türkiye ve Suriye Arasında Normalleşme Süreci Hızlanıyor
Benzer Haberler