Narin Güran'ın Ölümü: Adli Tıp Raporu İlk Bulgularını Açıkladı

Narin Güran'ın Ölümü: Adli Tıp Raporu İlk Bulgularını Açıkladı

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Adli tıp ön raporuna göre, küçük kızın boynunda boğma izi olduğu, 15 gün suda kaldığı ve ayağında kırık olduğu tespit edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada gözaltı sayısı 24'e yükseldi.

Narin’in Cansız Bedeni Dere Kenarında Bulundu

Narin Güran'ın cesedi, Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan sonra yapılan yoğun aramalar sonucunda jandarma ekipleri tarafından dere kenarında bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, küçük kız için başsağlığı dileğinde bulundu ve olayın aydınlatılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Adli Tıp Raporu ve Gözaltılar Artıyor

Adli tıp ön raporunda Narin'in öldürüldükten sonra suda bekletildiği ve üzerinin taşlarla gizlendiği anlaşıldı. Soruşturma kapsamında Narin’in ailesi, akrabaları ve mahalle sakinlerinden toplam 24 kişi gözaltına alındı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, otopsi işlemlerinin tamamlandığını, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için detaylı incelemelerin sürdüğünü ifade etti.

Soruşturmanın Seyri: Yeni Bulgular

Narin'in öldürülmesinin ardından bölgedeki arama çalışmaları genişletilerek sekiz defa tekrarlandı. Tutuklanan amca Salim Güran, "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" ve "kasten öldürme" suçlamalarıyla yargılanıyor. Yetkililer, her detayı titizlikle incelediklerini ve suçluların adalet önünde hesap vereceğini vurguladı. Narin’in ölümüne sebep olanların cezalandırılması için tüm adımlar kararlılıkla atılıyor.

Önceki Haber Diyarbakır'da Kaybolan Narin Güran'ın Ölümüyle İlgili 21 Kişi Gözaltına Alındı
Sonraki Haber Tunceli’de 4 Asker Şehit Oldu: Acı Haberler Yürekleri Dağladı
Benzer Haberler