Narin Güran Cinayetinde Kahreden Gerçek: Dişleri Döküldüğü İçin Otopside Örnek Alınamadı

Narin Güran Cinayetinde Kahreden Gerçek: Dişleri Döküldüğü İçin Otopside Örnek Alınamadı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ederken, Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, yürek burkan bir detay paylaştı. Eren, otopsi sırasında Narin’in diş örneğinin alınamadığını belirterek, “Dişleri dökülmüştü, deforme olmuştu” dedi.

Narin’in Dişleri Döküldüğü İçin Örnek Alınamadı

21 Ağustos’ta en son 15.15’te güvenlik kamerasına yansıyan ve 19 gün sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Gazeteci Emrullah Erdinç, Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren ile görüşmesinde Eren’in üzücü bir bilgiyi paylaştığını açıkladı: “Otopside Narin’in diş örneği alınamadı, dişleri dökülmüştü ve deforme olmuştu.”

Ön Otopsi Raporu Önümüzdeki Hafta Tamamlanacak

Narin Güran ile ilgili ön otopsi raporunun önümüzdeki hafta tamamlanması bekleniyor. Raporun, pazartesiden itibaren soruşturma savcısına gönderileceği öğrenildi.

Anne Yüksel Güran’ın Diş Modeli Alındı

Narin’in cansız bedeninin bulunduğu 8 Eylül’de gözaltına alınan ve tutuklanan annesi Yüksel Güran’ın ağız ve diş modeli alınarak İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Anne Yüksel Güran ve Narin’den alınan diş modelleri, soruşturma kapsamında tutuklu olan ağabeyi Enes Güran’ın kolundaki ısırık iziyle karşılaştırılacak. Daha önce yapılan incelemelerde, Enes Güran’ın kolundaki izlerin Narin’e ait olup olmadığı tespit edilememişti.

Önceki Haber Konya’da 2 Yaşındaki Bebek Tarlada Şüpheli Şekilde Ölü Bulundu
Sonraki Haber Ehliyetini Yenilemeyenlere 31 Aralık’tan Sonra 12 Bin TL Ceza
Benzer Haberler