Narin'in Boynunda Kanama Tespit Edildi! 'Histopatoloji' Raporunun Detayları Ortaya Çıktı

Narin'in Boynunda Kanama Tespit Edildi! 'Histopatoloji' Raporunun Detayları Ortaya Çıktı

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü belirlenmişti. Yeni ortaya çıkan 'Histopatoloji' raporu, Narin'in boyun bölgesinde kanama olduğunu ortaya koydu. Bu bulgu, küçük kızın boğularak hayatını kaybettiğini doğruluyor.

21 Ağustos'ta Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin’in ölümüyle ilgili Adli Tıp tarafından yapılan incelemelerde, boyun ön kas gruplarında kanama tespit edildi. Raporda, Narin'in bedeninde çürüme ve sıvılaşmalar görüldüğü ancak boyun bölgesindeki kanamanın dikkat çekici olduğu belirtiliyor. Uzmanlar, bu kanamanın boğulma sonucu oluştuğunu ifade ediyor.

Olayla ilgili soruşturma derinleşirken, İstanbul Adli Tıp Kurumu da Narin'in bedeninden alınan 91 farklı bulguyu inceliyor. Cinayetin işlendiği yerle ilgili de ipuçları bulunmaya başlandı. Narin’in DNA izlerinin amcası Salim Güran’ın ellerinde, aracın direksiyonunda ve ön koltukta tespit edilmesi, cinayetin araç içinde gerçekleşmiş olabileceğini düşündürüyor. Yetkililer, Narin'in amcası ile yengesi arasındaki ilişkiyi fark etmiş olabileceği ve bu nedenle öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Önceki Haber Ardeko Ofis: Ofis Mobilyasında Kalite ve Tasarımın Buluştuğu Adres
Benzer Haberler