Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarısı: Yurt genelinde sağanak bekleniyor

Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarısı: Yurt genelinde sağanak bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde etkili olacak sağanak yağışlarla ilgili uyarıda bulundu. Özellikle Batı Karadeniz ve Tekirdağ çevrelerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı, diğer bölgelerde ise büyük bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Bölgelerimizde hava durumu nasıl olacak?

Marmara: Parçalı bulutlu, yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle bölgenin doğusu ve Tekirdağ çevrelerinde yağışlar kuvvetli olabilir.

Ege: Kuzey kesimleri çok bulutlu, Kütahya’nın kuzeyinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde kıyı bölgelerinde pus ve yer yer sis görülebilir.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu olacak. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde sabah ve gece pus ile sis bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri daha bulutlu olacak. Ankara’nın kuzeyi, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinde öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı bulutlu, gece saatlerinde Orta Karadeniz ve Giresun çevrelerinde yerel sağanak yağış bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel sağanak yağışlar görülecek. Güneydoğuda ise rüzgarın güneybatıdan kuvvetli esmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak, batı kesimlerde ise yer yer parçalı bulutlar görülebilir.

Önceki Haber Belediye Barınağında Hayvan Katliamı İddiası: Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor
Sonraki Haber Meyve Suyu ve Çikolatada Yasaklı Cinsel Güç Artırıcı İlaç Bulundu
Benzer Haberler