Kayseri Melikgazi de Dahil! Birçok Kaymakamın Görev Yeri Değişti

Kayseri Melikgazi de Dahil! Birçok Kaymakamın Görev Yeri Değişti

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararları ile kabinedeki iki bakanın yanı sıra birçok ilçedeki kaymakamların görev yerleri değiştirildi. Bazı kaymakamlar vali yardımcısı olarak atanırken, provokatif olayların yaşandığı Kayseri Melikgazi ilçesinde de kaymakam değişikliği yapıldı.

Yeni Atamalar

Cumhurbaşkanı Atama Kararları, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Görevden affını isteyen Mehmet Özhaseki'nin yerine Murat Kurum, Sağlık Bakanlığına ise Fahrettin Koca'nın yerine Kemal Memişoğlu atandı.

Kaymakamların Görev Yeri Değişti

2 Temmuz 2024 tarihli ve 32590 sayılı Resmi Gazete'de, birçok ilçedeki kaymakamların görev yerlerinin değiştiği duyuruldu. Bazı kaymakamlar vali yardımcısı olarak atanırken, Kayseri Melikgazi ilçesinde de kaymakam değişikliği yapıldı.

Melikgazi'de Kaymakam Değişikliği

30 Haziran gecesi 5 yaşındaki bir kız çocuğuna istismar olayının ardından provokasyonların yaşandığı Kayseri Melikgazi'de, Kaymakam Bülent Karacan İstanbul Beylikdüzü Kaymakamı olarak atandı. Aydın Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ise Kayseri Melikgazi Kaymakamlığı görevine getirildi.

Önceki Haber Kabine'de İki Değişiklik: Özhaseki ve Koca'nın Yerine Yeni İsimler
Sonraki Haber Sağlık Bakanlığı'nda Bayrak Değişimi: Memişoğlu, Görevi Koca'dan Devraldı!
Benzer Haberler