AK Parti'den Özgür Özel'in Eleştirilerine Sert Tepki: "Bu Bir Siyasi Saldırganlıktır"

AK Parti'den Özgür Özel'in Eleştirilerine Sert Tepki:

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik eleştirilerine sert bir yanıt verdi. Çelik, "Sayın Özel'in Cumhur İttifakı bileşenlerine 'suç ortağı' demesi, siyasi nezaket atmosferine yakışmayan saygısız bir siyasi saldırganlıktır" dedi.

Erdoğan'ın CHP Ziyareti Gerilimi Artırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ne giderek Genel Başkan Özgür Özel ile görüşmesi, MHP ile AK Parti arasındaki gerginliği tırmandırdı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, normalleşme adımlarının önünde engel olarak görülmelerine "Hodri meydan" diyerek, "Gerekeni yaparız" mesajı verdi.

Özel'den Bahçeli'ye Yanıt

Bahçeli'nin bu çıkışı, Ankara'da büyük yankı uyandırdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Belli ki Cumhur İttifakı'nda sorunlar var. Sayın Bahçeli memnun değilse bizim ittifakımıza, Türkiye İttifakı'na katılabilir" dedi. Özel, AK Parti ve MHP'nin sorunlarını çözmeleri gerektiğini belirterek, "Bu krizi yaratanlar sorumluluğunu üstlenmeli" ifadelerini kullandı.

AK Parti'den Özel'e Sert Tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik eleştirilerine sert bir dille yanıt verdi. Çelik, "CHP Genel Başkanı Sn. Özgür Özel'in Cumhur İttifakı'nın birliğinde ve bütünlüğünde sorun olduğunu düşünmesi beyhude bir yaklaşımdır. Özel'in 'suç ortağı' ifadesi ise siyasi nezakete yakışmayan saygısız bir saldırganlıktır" dedi.

"CHP İçindeki Rahatsızlıkları Giderme Çabası"

Çelik, Cumhur İttifakı'nın güçlü bir birliktelikle yoluna devam ettiğini ve her türlü saldırıya karşı siyaset ve hukuk zemininde cevap verecek güçte olduğunu belirtti. Özel'in açıklamalarını, CHP içinde meydana gelen rahatsızlıkları gidermeye yönelik bir çaba olarak değerlendirdi.

AK Parti ve MHP arasındaki bu gerilim, siyasi arenada yankı uyandırmaya devam ediyor. İttifakın geleceği ile ilgili tartışmalar sürerken, her iki taraf da kendi pozisyonlarını koruma konusunda kararlı görünüyor.

Önceki Haber AK Parti ve MHP Arasında Gerilim Tırmanıyor
Sonraki Haber Bahçeli'nin İttifak Resti Siyaseti Karıştırdı! Erdoğan Kurmaylarını Uyardı
Benzer Haberler