Üsküdar Belediyesi'nde Milyonluk Satış: Arsa ve Daireler İnternetten Satışta

Üsküdar Belediyesi'nde Milyonluk Satış: Arsa ve Daireler İnternetten Satışta

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'li Sinem Dedetaş'ın başkanlık koltuğuna oturduğu Üsküdar Belediyesi, internet üzerinden çok sayıda arsa ve daireyi satışa çıkardı. AK Partili Hilmi Türkmen, sosyal medya hesabından bu durumu eleştirerek ilanları paylaştı ve "CHP'nin gerçek yüzünü siz de tanıyın" dedi.

“Sahibinden Satılık Belediye" Eleştirisi

Sinem Dedetaş'ın yönetimindeki Üsküdar Belediyesi'nin neden satışa gittiği bilinmezken, Hilmi Türkmen durumu sert bir dille eleştirdi. "Sahibinden satılık belediye" ifadesiyle tepkisini dile getiren Türkmen, "CHP, Üsküdar'da 20 yıldır en ufak gayrimenkul satışına bile şiddetle karşı çıkıyordu. Şimdi ise milyonluk arsa ve daireleri satışa çıkardılar" dedi.

En Az Borcu Olan İkinci Belediye Olarak Teslim Ettik

Türkmen, açıklamasında Üsküdar Belediyesi'ni en az borcu olan ikinci belediye olarak teslim ettiklerini belirtti. "Biz yüzlerce eseri milletimizin hizmetine sunarken bile 5 yılda bu kadar satış yapmadık. Şimdi CHP yönetimi, taşınmazları tek seferde satıyor. Bu acele niye?" dedi.

Ne Bu Acele?

Türkmen, belediyenin bu satıştan elde edeceği gelirin, geçmiş dönemde yapılan somut hizmetlerden kalan borcun 3-4 katı olduğunu ifade etti. "Bu kadar taşınmaz satılacaksa, elde edilen gelirle hangi hizmetler yapılacak? Millete hangi yeni eserler sunulacak? Bunun takipçisi olun" diyerek Üsküdar halkına çağrıda bulundu.

Bu satış hamlesi, Üsküdar Belediyesi'nin geleceği ve mali durumu hakkında çeşitli tartışmalara neden oldu.

Önceki Haber Erdoğan'dan Astana'da Çarpıcı Çağrı: "İsrail'in Durması Şart"
Sonraki Haber Özgür Özel, Şam'a Gidiyor: "Esad ile Sığınmacı Sorununu Çözmeye Çalışacağım"
Benzer Haberler