Sokak Köpeklerinin Saldırısında Hayatını Kaybeden Ayhan Özçelik’in Hastane Raporu Ortaya Çıktı

Sokak Köpeklerinin Saldırısında Hayatını Kaybeden Ayhan Özçelik’in Hastane Raporu Ortaya Çıktı

İstanbul Fatih'te, zihinsel engelli Ayhan Özçelik (40), sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından hazırlanan hastane raporu, Özçelik'in yaşadığı dehşeti gözler önüne serdi. Raporda, Özçelik'in vücudunda derin kesikler olduğu ve 6-7 köpeğin saldırdığı tespit edildi.

Esenler'de yaşayan Özçelik, Silivrikapı Mahallesi'ndeki akrabalarını ziyaret etmek için gittiği sırada, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Özçelik, sabaha karşı çöp toplamak için bölgeye gelen temizlik işçileri tarafından fark edildi. İşçiler, yerde yatan bir kişinin başında havlayan köpekleri görüp durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen, Özçelik hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hazırlanan adli rapora göre, Özçelik’in vücudunda en küçüğü 4, en büyüğü 10 santimetre boyutunda derin kesikler bulunuyordu. Özellikle boynunun sağ ve sol tarafında üç derin kesik tespit edildi. Raporda ayrıca, Özçelik’e tetanos ve kuduz aşısı yapıldığı da belirtildi. Bu trajik olay, sokak köpeklerinin tehlikeli olabileceğini bir kez daha gündeme taşıdı.

Önceki Haber Fatih'te Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Sonraki Haber Okullar Planlandığı Gibi 9 Eylül'de Açılıyor: Tatil Uzatma İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor
Benzer Haberler