Sırbistan, EURO 2024'ten Çekilme Tehdidinde Bulundu

Sırbistan, EURO 2024'ten Çekilme Tehdidinde Bulundu

EURO 2024'te mücadele eden Sırbistan, Hırvatistan ve Arnavutluk ile oynanan maçlarda taraftarların "Sırpları öldür" şeklindeki tezahüratları nedeniyle turnuvadan çekilme tehdidinde bulundu. Sırbistan Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Jovan Surbatovic, UEFA'ya en ağır yaptırımların uygulanması çağrısında bulundu.

Skandal Tezahüratlar Krizi Derinleştiriyor

B Grubu'nda oynanan ve 2-2 sona eren maçta yaşanan olaylar, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Taraftarların skandal tezahüratları üzerine açıklama yapan Jovan Surbatovic, "Yaşananlar skandaldır. UEFA'dan, turnuvaya devam etmemek pahasına bile olsa, gereken yaptırımları uygulamasını isteyeceğiz" dedi.

"En Ağır Yaptırımlar Uygulansın"

Sırbistan Futbol Federasyonu, UEFA'ya her iki ülkenin federasyonlarını cezalandırması çağrısında bulundu. Surbatovic, "UEFA, Hırvatistan ve Arnavutluk federasyonlarına ceza vermezse, nasıl ilerleyeceğimizi yeniden düşüneceğiz. Münferit vakalar nedeniyle cezalandırıldık ve taraftarlarımız diğerlerinden çok daha iyi davrandı. Biz Sırplar centilmeniz ve açık kalpliyiz, bu yüzden taraftarlara centilmen kalmaları çağrısında bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

Önceki Haber Sergen Yalçın'dan Arda Güler'e Sert Eleştiriler
Sonraki Haber Portekiz'in Yıldızından Arda Güler'e Dikkat Çeken Yorum: "Fikrim Yok"
Benzer Haberler