Sergen Yalçın'dan Arda Güler'e Sert Eleştiriler

Sergen Yalçın'dan Arda Güler'e Sert Eleştiriler

Eski futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın, Türkiye'nin EURO 2024'te Gürcistan'ı 3-1 yendiği maçın ardından dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Özellikle attığı harika golle tüm dünyada gündem olan Arda Güler'i eleştiren Yalçın, genç oyuncunun performansının yetersiz olduğunu ifade etti.

"Kendimizi Kandırmayalım"

Vincenzo Montella'nın hamlelerini de değerlendiren Yalçın, "Montella adına çok ciddi bir şey söyleyeceğim. 75. dakikada 5'li savunmaya dönemezsin hocam. Bu, oyunculara 'Geride bekleyin' demektir. Bu maç 2-2 bitseydi, şimdi ne konuşacaktık? Kazanarak başlamak çok iyi ama oynanan oyunu göz ardı edemeyiz. Gürcistan'a bu kadar pozisyon veremezsin. Kendimizi kandırmayalım. Son 15 dakika eziyet yaşattı. Bu eziyeti yaşatmasına gerek yoktu. Gürcistan, bundan sonra kalan iki maçta gol bile atamaz." dedi.

"Sadece 1 Gol Atmakla Olmaz"

Arda Güler'in performansını eleştiren Yalçın, "Arda'nın çok daha fazla oyuna ağırlığını koyması lazım. Sadece 1 gol atmakla olmaz o maçlarda. Tamam, müthiş bir gol attı ve kazanmamızı sağladı, ona altın madalya takalım ama malesef oyunda hiç yok. Attığı gol dışında yani oyunda hiç yok." şeklinde konuştu.

Yalçın'ın bu açıklamaları, Arda Güler'in performansının yeterliliği konusunda tartışmalara yol açarken, genç oyuncunun gelecekte nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Önceki Haber "Türkiye'nin Messi'si" Manşetlerde! Arda Güler Dünya Basınında Gündem Oldu
Sonraki Haber Sırbistan, EURO 2024'ten Çekilme Tehdidinde Bulundu
Benzer Haberler