Narin Güran Cinayetinde Şok Eden Yazışma: "Henüz Bende Değil, Ölmemiş"

Narin Güran Cinayetinde Şok Eden Yazışma:

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada kritik bir yazışma ortaya çıktı. Narin'in amcası Salim Güran’ın işçisi Ramazan Atasoy’un, amcasına gönderdiği mesajda "Henüz bende değil, daha ölmemiş." ifadelerini kullandığı belirlendi.

Cinayette 10 Kişi Tutuklandı

21 Ağustos’ta Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’an kursundan çıktıktan sonra kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde bulundu. Soruşturma kapsamında şu ana kadar 10 kişi tutuklanırken, yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Soruşturmanın başında tutuklanan isimlerden olan Salim Güran’ın işçisi Ramazan Atasoy’un mesajında geçen ifadeler, cinayetin seyrini değiştirdi.

Cinayetin Gizemi Çözülüyor

Soruşturma devam ederken Halk TV muhabiri Ferit Demir, cinayetin çözülmesine yardımcı olabilecek yeni bir ses kaydının dosyaya girdiğini açıkladı. Bu kayıtlarda, Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy ile yaptığı telefon görüşmesi bulunuyor. Görüşmede, Salim Güran'ın "Ramazan, kız öldü mü?" sorusu dikkat çekti. Kayıtlar, Narin’in Atasoy’a sağ teslim edildiğini ve olayda itirafçı olan Nevzat Bahtiyar ile Ramazan Atasoy’un birlikte hareket ettiğini gösteriyor.

Olayın Geçmişi

21 Ağustos günü Kur’an kursuna gittikten sonra eve dönmeyen Narin Güran, ailesi tarafından aranmış ancak sonuç alınamayınca babası Arif Güran kızının kaybolduğunu polise bildirmişti. Geniş çaplı arama çalışmaları başlatılırken, Narin’in ağabeyi E.G. kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmış, ancak delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılmıştı. 

Daha sonra gözaltına alınan amca Salim Güran’ın aracından alınan DNA örneklerinin Narin’in kıyafetlerindeki DNA ile eşleşmesi üzerine Salim Güran, 'kasten öldürme' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanmıştı. Ekiplerin derede yaptığı araştırmalar sonucunda Narin’in cansız bedeni, üzeri taşla kapatılmış şekilde çuvalla derede bulunmuştu.

Önceki Haber Luva Concept: Modern ve Yenilikçi Mobilya Anlayışı
Sonraki Haber MEB'den Son Dakika Açıklaması: LGS Puanları Yeniden Hesaplanacak
Benzer Haberler