Bahçelievler Devlet Hastanesi Acil Servisine Silahlı Saldırı: 5 Kişi Yaralandı

Bahçelievler Devlet Hastanesi Acil Servisine Silahlı Saldırı: 5 Kişi Yaralandı

İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin acil servisine düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi yaralandı. Yaralananlar arasında bir hastane polisi, bir hastane jandarması, bir güvenlik görevlisi ve iki hasta yakını bulunuyor.

Hastane Önünde Silahlı Saldırı

Olay, gece saat 02.30 sıralarında acil servis bölümünün önünde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen saldırganlar, hastaneye doğru ateş açtı. Açılan ateş sonucu dışarıda bulunan bir hastane polisi, bir hastane jandarması, bir güvenlik görevlisi ve iki hasta yakını olmak üzere toplam beş kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Hastanede Güvenlik Önlemleri Artırıldı

Saldırı sonrası hastanenin acil servis bölümüne çok sayıda kurşun isabet etti. Olayın ardından hastanede güvenlik önlemleri artırılırken, bölgeye çok sayıda özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, saldırganları tespit etmek ve yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Saldırıda Kullanılan Araç Terk Edilmiş Halde Bulundu

İstanbul Valiliği sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, olayın 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 02.50 sıralarında gerçekleştiğini duyurdu. Açıklamada, "Bahçelievler Devlet Hastanesi önünde bekleyen kişilere yönelik silahlı saldırı düzenlenmiştir. Saldırıda bir polis memuru, bir jandarma personeli, bir özel güvenlik görevlisi ve iki sivil vatandaş yaralanmıştır. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Saldırganlar olay yerinden geldikleri araçla kaçarken, saldırıda kullanılan araç Yenibosna'da terk edilmiş olarak bulunmuştur. Şüphelilerin yakalanması için soruşturma devam etmektedir" denildi.

Önceki Haber Kolundaki Isırık İzi Kime Ait? Ağabey Serbest Bırakıldı
Sonraki Haber 8 Yaşındaki Kayıp Narin'in Amcası Gözaltına Alındı
Benzer Haberler