Narin Güran'ın Ölüm Nedeni Belli Oldu! Adli Tıp Raporu Sonuçlandı

Narin Güran'ın Ölüm Nedeni Belli Oldu! Adli Tıp Raporu Sonuçlandı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmada kritik bir gelişme yaşandı. Adli Tıp Kurumu'nun Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunduğu rapor ortaya çıktı. Raporda, Narin'in kaybolduğu gün, yani 21 Ağustos'ta hayatını kaybettiği belirlendi. Ölüm sebebi ise ağız ve burnunun kapatılmasıyla nefessiz bırakılması ve boynuna yapılan baskı olarak açıklandı.

Soruşturma Derinleşiyor

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi, Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde bulunmuştu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı 12'ye yükseldi. Tutuklular arasında Narin'in yengesi Hediye Güran da bulunuyor.

Adli Tıp Raporu Ortaya Çıktı

Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu'nun hazırladığı rapor, Narin Güran'ın otopsi bulgularını ve adli belgeleri değerlendirerek Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi. Raporda, Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos günü hayatını kaybettiği tespit edildi. Ayrıca, kız çocuğunun cinsel saldırıya uğrayıp uğramadığı konusunda tıbben net bir değerlendirme yapılamadığı vurgulandı.

Hayvan Saldırısı İzi Taşıyor

Raporda, Narin'in sol bacağında diz altından meydana gelen kopmanın ölüm sonrası hayvanlar tarafından oluşturulduğu ifade edildi. Çocuğun ölümüne ağız ve burnunun kapatılması ve boynuna yapılan baskı sonucu oksijensiz kalmasının neden olduğu bilgisi yer aldı.

Yeni Bir Rapor Bekleniyor

Narin Güran'ın abisi Enes Güran'ın kolundaki diş izleriyle ilgili yapılan inceleme ise henüz sonuçlanmadı. Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu'nun bu konuda hazırladığı raporun yarın açıklanması bekleniyor.

Önceki Haber Narin'in Boynunda Kanama Tespit Edildi! 'Histopatoloji' Raporunun Detayları Ortaya Çıktı
Sonraki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 4 üniversitede fakülte, yüksekokul ve enstitüler kapatıldı
Benzer Haberler