8 Yaşındaki Kayıp Narin'in Amcası Gözaltına Alındı

8 Yaşındaki Kayıp Narin'in Amcası Gözaltına Alındı

Diyarbakır'da 11 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasıyla ilgili soruşturma devam ederken, Narin'in amcası ve Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran gözaltına alındı.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran'ı arama çalışmaları AFAD ve jandarma ekipleri tarafından sürdürülüyor. Olay, 21 Ağustos'ta Narin'in Kur'an kursundan çıktıktan sonra eve dönmemesiyle başladı. Ailesi ve köylüler kendi çabalarıyla Narin'i aradı ancak sonuç alamadı. Bunun üzerine Narin'in babası Arif Güran, aynı gün akşam saatlerinde jandarmaya giderek kayıp ihbarında bulundu. Arama çalışmalarına jandarma ve polis helikopteri de havadan destek veriyor.

Muhtar Salim Güran Gözaltına Alındı

Arama çalışmaları sürerken, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, tüm aile üyeleri sorguya alındı. Soruşturma kapsamında Narin'in amcası ve mahalle muhtarı Salim Güran gözaltına alındı.

Ağabeyi Serbest Bırakılmıştı

Daha önce Narin'in 18 yaşındaki ağabeyi E.G. de gözaltına alınmış, kolundaki ısırık izi nedeniyle İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Yapılan inceleme sonucunda ısırık izinin Narin'e ait olmadığı belirlenince E.G. serbest bırakıldı.

Önceki Haber Bahçelievler Devlet Hastanesi Acil Servisine Silahlı Saldırı: 5 Kişi Yaralandı
Sonraki Haber AKOM’dan İstanbul İçin Sağanak Yağış Uyarısı
Benzer Haberler