Ağabeyinin Kolundaki Isırık Narin'e Ait Değil: Adli Tıp Açıklama Yaptı

Ağabeyinin Kolundaki Isırık Narin'e Ait Değil: Adli Tıp Açıklama Yaptı

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları 9. gününde sürerken, gözaltında bulunan ağabey E.G.’nin kolundaki ısırık izinin Narin’e ait olmadığı belirlendi.

Adli Tıp’tan Gelen Rapor

18 yaşındaki ağabey E.G., soruşturma kapsamında gözaltına alınmış ve kolundaki ısırık izinin Narin’e ait olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Adli Tıp Kurumu’nun hazırladığı raporda, izlerin Narin’e ait olmadığı belirtildi. 

Aileden Açıklama

Narin’in babasının amcası Ali Rıza Güran, E.G.'nin kendisine zarar verdiğini ve kimseye bir şey yapacak biri olmadığını belirtti. E.G.’nin tekrar Diyarbakır’a getirilerek gözaltına alındığını söyledi.

Olayın Geçmişi

Narin Güran, 21 Ağustos’ta Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’an kursundan çıkıp eve dönmeyince kayboldu. Ailesi ve köylüler arama yapsa da sonuç alamadı. Babası, aynı gün jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Arama çalışmalarına jandarma, özel timler, köpek iz takip ekipleri ve çok sayıda arama kurtarma ekibi katıldı. Bölgede hava destekli aramalar yapıldı, birçok araç ve ev incelendi. Şimdiye kadar 12 binden fazla araç, 130 kişi sorgulandı ve geniş bir alanda aramalar yapıldı. Narin’in kaybolmadan önceki son görüntülerinde, 4 arkadaşıyla birlikte yürüdüğü ve tepe yolunu kullanarak eve doğru gittiği görüldü.

Önceki Haber İstanbul’da Metrobüs Kazası: 1 Ölü, 38 Yaralı
Sonraki Haber Devlet Erkanı Anıtkabir’de: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anıtkabir Özel Defteri’ne Anlamlı Not
Benzer Haberler