İstanbul’da Metrobüs Kazası: 1 Ölü, 38 Yaralı

İstanbul’da Metrobüs Kazası: 1 Ölü, 38 Yaralı

Küçükçekmece Sefaköy’de iki metrobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybederken 38 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle metrobüs seferleri her iki yönde de aksadı. İstanbul'da Beylikdüzü istikametine ilerleyen bir metrobüs, Sefaköy mevkiinde kontrolden çıkarak karşı yönden gelen bir başka metrobüse yandan çarptı ve ardından bariyerlere savruldu. 

İki Kişi Metrobüsün Altında Kaldı

Kazanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, metrobüsün altında kalan iki kişiyi kurtardı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Küçükçekmece Sefaköy Evlendirme Dairesi bölgesinde meydana gelen kazada, 1 kişi yaşamını yitirmiş, 2'si ağır olmak üzere toplam 38 kişi yaralanmıştır. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılmıştır. Olayla ilgili soruşturma başlatılmış olup, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Yolcular Yürüyerek Duraklara Ulaşmaya Çalıştı

Kaza sonrası yara almadan kurtulan yolcular, metrobüs yolunda yürüyerek duraklara ulaşmaya çalıştı. Kaza nedeniyle her iki yönde de metrobüs seferleri dururken, yolda uzun araç kuyrukları ve yolcu yoğunluğu oluştu.

Önceki Haber İstanbul'da Beklenen Sağanak ve Dolu Yağışı Başladı: Şehir Zor Durumda
Sonraki Haber Ağabeyinin Kolundaki Isırık Narin'e Ait Değil: Adli Tıp Açıklama Yaptı
Benzer Haberler