Koray Aydın, İYİ Parti'den İstifa Etti: "Bağımsız Milletvekili Olarak Devam Edeceğim"

Koray Aydın, İYİ Parti'den İstifa Etti:

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ülkesine ve milletine aşık bir Türk milliyetçisi olarak hizmetlerime ve mücadeleme Bağımsız Milletvekili olarak devam edeceğim" dedi.

"Görüş ve Önerilerimize İhtiyaç Kalmadı"

Koray Aydın, İYİ Parti'de görüş ve önerilerine artık ihtiyaç duyulmadığını belirterek, "İYİ Parti'de varlığımıza, görüş, fikir ve önerilerimize artık pek fazla ihtiyaç duyulmadığına üzülerek kanaat getirmiş bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

İstifaların Ardı Arkası Kesilmedi

31 Mart Yerel Seçimleri'nde istediği başarıyı elde edemeyen İYİ Parti'de, Meral Akşener'in tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından Müsavat Dervişoğlu genel başkanlık koltuğuna oturmuştu. Dervişoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte parti içinde istifalar art arda geldi.

Akşener'e Eleştiriler

Aydın, partinin kurucu isimlerinden biri olarak, Meral Akşener'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Aydın, "İYİ Parti'deki bütün bu erime ve gerileme süreci, bizzat Sayın Akşener'in sevk ve idaresinde gerçekleşti" dedi. Ayrıca, Akşener ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yapılan görüşmenin içeriğinin açıklanmamasının partiye zarar verdiğini ifade etti.

"Yönetim Anlayışında Değişim Olmadı"

Koray Aydın, İYİ Parti'nin son kurultayının ardından yönetim anlayışında bir değişim olmadığını belirtti. "Son kurultayın ardından İYİ Parti'de derlenme, toparlanma ve kucaklaşma beklerken, istifa üstüne istifalarla sarsıldık" dedi.

İstifa Metni

Koray Aydın'ın istifa metninde, İYİ Parti'nin kuruluşundaki umut ve heyecanla yola çıktıklarını, ancak son dönemde parti içindeki huzursuzluk ve güvensizliğin arttığını belirtti. "İYİ Parti'yi büyük umut, heyecan ve hayallerle; büyük emek, gayret ve fedakarlıklarla kurduk. Ancak son iki yıldır bir şeyler ters gitmeye başladı" ifadelerini kullandı.

Aydın, bağımsız milletvekili olarak hizmetlerine devam edeceğini belirterek, "Ülkesine ve milletine aşık bir Türk milliyetçisi olarak hizmetlerime ve mücadeleme Bağımsız Milletvekili olarak devam edeceğim. Allah'a ısmarladık İYİ Parti" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Önceki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sokak Köpekleri İçin Hızlı Çözüm Talimatı
Sonraki Haber Bakan Koca İstifa mı Etti? Açıklamaları Dikkat Çekti
Benzer Haberler