Fahrettin Koca’dan Günler Sonra Gelen Tepki Çeken Açıklama

Fahrettin Koca’dan Günler Sonra Gelen Tepki Çeken Açıklama

"Yenidoğan çetesi" skandalıyla ilgili sessizliğini sürdüren eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günler sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. ABD'de ölen FETÖ elebaşı Fethullah Gülen hakkında konuşan Koca, "Bu ülkenin insanı onun bozgunculuğuna, vatana ihanetine, teröristliğine şahittir. 15 Temmuz gecesinden daha büyük bir hesap günü var." dedi. Ancak Koca'nın bu açıklaması, "Yenidoğan Çetesi" skandalına değinmemesi nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Koca’dan, "Yenidoğan Çetesi" hakkında açıklama beklenirken, Gülen'le ilgili yaptığı paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. Tepkiler arasında, "Yenidoğan Çetesi ile ilgili bir açıklama yapmanız gerekiyor sayın bakan" ifadeleri dikkat çekti. 

Sessizliğini Bozdu, Ancak Farklı Bir Konuya Değindi

Eski Bakan Koca’nın, Türkiye gündemini sarsan "yenidoğan çetesi" skandalına dair bir açıklama yapmamış olması, eleştirilerin artmasına neden oldu. Günlerce süren sessizliğin ardından ABD'de ölen FETÖ elebaşı Gülen hakkında açıklama yapan Koca, terör örgütü elebaşının hainliklerine ve 15 Temmuz vurgusuna yer verdi. Ancak "yenidoğan çetesi" ile ilgili sessizliğini sürdürmesi, sosyal medya kullanıcılarının tepkilerine yol açtı.  Sosyal medya kullanıcıları, Koca’ya "Yenidoğan Çetesi ile ilgili açıklama yapmanız gerekiyor" şeklinde mesajlar yağdırdı.

Önceki Haber Sağlık Bakanlığı'nda Görev Değişikliği: Rıza Uçan Görevden Alındı
Sonraki Haber Bahçeli: Öcalan'ın Tecridi Kalkarsa Meclis'te Konuşsun
Benzer Haberler