Türk Pop Müziğine Damga Vuran Metin Arolat, Sahnede Hayatını Kaybetti

Türk Pop Müziğine Damga Vuran Metin Arolat, Sahnede Hayatını Kaybetti

Ünlü şarkıcı, söz yazarı ve yönetmen Metin Arolat, sahnede fenalaşarak yaşamını yitirdi. İki gün önce Armağan Çağlayan'ın "Hayatta en mutlu olduğun yer sahne mi?" sorusuna "Sahne, çok mutluyum sahnede" cevabını veren Arolat, müzik dünyasını yasa boğdu. Mevlana’nın 23. kuşak torunu olan Arolat, 52 yaşında hayata veda etti.

90'lı yıllardan bu yana Türk pop müziğinde pek çok şarkının klibini yöneten ve önemli projelere imza atan Arolat, Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne aldığı sırada rahatsızlandı. Sahneden kısa süreliğine ayrılıp geri dönen sanatçı, bir anda yere yığıldı. Olay yerindeki bir hemşirenin kalp masajı yapmasına rağmen, kalbi iki kez duran Arolat, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Arkadaşları Üzüntülerini Paylaştı

Arolat'ın yakın arkadaşı şarkıcı Demet Sağıroğlu, "Metin yine diyet yapıyormuş, bizde vardır böyle ölüm diyetleri. Kalbi bunu kaldıramadı sanırım. Çok neşeliydi, güzel bir yere gittiğine inanıyorum. Güle güle Metin'ciğim" ifadelerini kullandı.

Pop Müziğine Büyük Katkılar

Metin Arolat, Tarkan ve Demet Sağıroğlu gibi birçok ünlü sanatçının kliplerini yönetmişti. Özellikle Tarkan’ın 90'lardaki "Kuzu Kuzu" ve "Salına Salına Sinsice" gibi pop müzik tarihine geçen kliplerinin arkasındaki isimdi. Son olarak Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın rol aldığı bir reklam filmini çekmişti.

Arolat'ın menajeri Halil Yıldırım, ünlü sanatçının kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

Önceki Haber Jahrein Olarak Bilinen Ahmet Sonuç Tutuklandı: Tutuklanma Sebebi Belli Oldu
Sonraki Haber Tahliye Edilen Bahar Candan'dan İlk Açıklamalar: "Özüme Döndüm"
Benzer Haberler