Tahliye Edilen Bahar Candan'dan İlk Açıklamalar: "Özüme Döndüm"

Tahliye Edilen Bahar Candan'dan İlk Açıklamalar:

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, dün akşam cezaevinden tahliye edildi. Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği tahliye kararı sonrası Marmara Cezaevi'nden çıkan Candan, zor bir süreçten geçtiğini ifade etti ve "Cezaevinde derslerime odaklandım, önceliğim okulu bitirmek. Son yıllarda sosyal medyada bazı aşırı paylaşımlarım olsa da, özümü bulduğumu söyleyebilirim" dedi.

Tahliyesinin ardından ailesiyle bir dinlenme tesisinde buluşan Candan, aile özlemi çektiğini ve yeniden sevdiklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. 

"Ailemi ve Erkek Arkadaşımı Çok Özledim"

Cezaevinde zor günler geçirdiğini vurgulayan Bahar Candan, "Gerçekten inanılmaz bir süreçti, çok zorlandım. Şu an çok duygusalım. Cezaevinde kaldığım sürede derslerime çalıştım ve en büyük önceliğim okulumu bitirmek. Ailemi ve erkek arkadaşımı çok özledim. Ayrıca bu süreçte kilo aldım, kendimi çirkin hissediyorum, bu yüzden fazla uzatmak istemiyorum" ifadelerini kullandı. Ailesinin hukukla ilgilendiğini hatırlatan Candan, "Babam hukukçu, ablam da aynı şekilde. Bu süreç bana ailemin öğrettiklerini hatırlattı ve özümü bulmama yardımcı oldu" dedi.

Avukatından Açıklama

Bahar Candan'ın avukatı Burak Bingöl de henüz kesinleşmiş bir mahkeme kararı olmadığını ve sürecin ilerleyen günlerde netleşeceğini belirtti.

6 Tutuklu Sanık Tahliye Edildi

Bahar Candan ve ablası Gülnihal Çiçek’in de aralarında bulunduğu 21 sanığın, suç örgütüne üye olmak ve dolandırıcılık suçlamasıyla yargılanmasına Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediliyor. Mahkeme, Candan dahil 6 sanığın yurt dışına çıkış yasağı şartıyla tahliye edilmesine karar verdi.

Önceki Haber Türk Pop Müziğine Damga Vuran Metin Arolat, Sahnede Hayatını Kaybetti
Sonraki Haber Sosyal Medya Fenomeni Kübra Aykut'un İntiharından Sonra Veda Mektubu Ortaya Çıktı
Benzer Haberler