Trump'tan Suikast Girişimi Sonrası Yeni Açıklama: Büyük Ulusumuza Seslenmeyi Sabırsızlıkla Bekliyorum

Trump'tan Suikast Girişimi Sonrası Yeni Açıklama: Büyük Ulusumuza Seslenmeyi Sabırsızlıkla Bekliyorum

Eski ABD Başkanı Donald Trump, seçim mitingi sırasında yaşanan silahlı saldırının ardından yeni bir açıklama yaptı. Cumhuriyetçi Ulusal Kongre'ye çağrıda bulunan Trump, "Korkmayacağız, inancımızda dirençli kalacağız ve kötülüğe meydan okuyacağız. Ülkemizi ve sizleri seviyorum ve bu hafta Wisconsin'den büyük ulusumuza seslenmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

Trump'tan Yeni Açıklama

Pensilvanya'daki mitinginde hedef alınan suikast girişimi sonrası Trump, Truth Social Media platformu üzerinden açıklama yaptı. Cumhuriyetçi Ulusal Kongre'ye katılmak için sabırsızlandığını belirten Trump, "Düşünceleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Tanrı'nın yardımıyla akla hayale gelmeyecek bir olayın gerçekleşmesini engelledik" dedi.

"Kötülüğe Karşı Dirençli Olacağız"

Trump, korkmayacaklarını ve inançlarında dirençli kalacaklarını belirtti. Diğer kurbanlar ve aileleri için dua ettiğini söyleyen Trump, birlik olmamız gerektiğini ve kötülüğe izin vermememiz gerektiğini vurguladı. "Ülkemizi ve hepinizi seviyorum ve Wisconsin'den büyük ulusumuza seslenmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

Kongreye Odaklanıldı

Trump'a yönelik suikast girişiminin ardından gözler Cumhuriyetçi Ulusal Kongre'ye çevrildi. Trump'ın kampanya ekibi ve Cumhuriyetçi Ulusal Komite, kongrenin planlandığı gibi yapılacağını bildirdi. Trump'ın kampanya yöneticileri, Trump'ın kongreye katılmayı dört gözle beklediğini belirtti.

İlk Açıklamalar

Trump, sosyal medyada yaptığı ilk açıklamada ABD Gizli Servisi ve mitingde görevli emniyet personeline teşekkür etti. Hayatını kaybeden izleyicinin ailesine başsağlığı diledi ve yaralanan taraftarına sağlık dileklerinde bulundu. "Ülkemizde böyle bir olayın yaşanması inanılmaz. Sağ kulağımın üst kısmına isabet eden kurşunla vuruldum. Çok fazla kanama oldu, Tanrı Amerika'yı korusun" dedi.

Önceki Haber Trump'a Miting Sırasında Suikast Girişimi
Sonraki Haber Biden'dan Trump'a Yapılan Saldırıyla İlgili Açıklama: Güvenlik Önlemleri Gözden Geçirilecek
Benzer Haberler