Narin’in Amcasını Özel Ekip Sorguluyor

Narin’in Amcasını Özel Ekip Sorguluyor

Diyarbakır'da 13 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin’i arama çalışmaları sürerken, gözaltındaki amca S.G.'nin sorgusunun Ankara'dan gelen özel bir ekip tarafından yapıldığı öğrenildi. Gözaltı süresi 24 saat uzatılan S.G., sorgu sırasında avukatlarını talep etti.

NARİN’İ ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bağlar ilçesinde Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolan Narin Güran'ı arama çalışmaları 13. gününe girdi. Çalışmalar, köye 2 km mesafedeki sulama kanalına yakın bir noktada yoğunlaştı. Ekipler, iz arama köpekleri ve iş makineleri ile bölgede arama yapıyor.

AMCANIN GÖZALTI SÜRESİ UZATILDI

Narin’in muhtar amcası S.G.'nin gözaltı süresi 24 saat uzatıldı. S.G.'nin aracında Narin’in DNA’sı tespit edilirken, telefon kayıtlarını sildiği ortaya çıktı. Ayrıca, Narin’in kaybolduğu gün köyden 15 dakika sonra ayrıldığı belirlendi.

TELEFON KAYITLARINI SİLMİŞ

Amca S.G.'nin telefonunun kaybolma olayının ardından bir saat boyunca kapalı olduğu ve tüm mesaj ve arama kayıtlarını sildiği öğrenildi. Bu işlemi özel bir uygulama ile yaptığı tespit edilen S.G.'nin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

DNA SONUÇLARI EŞLEŞTİ

Narin’in anne ve babasından alınan DNA örnekleri amcaya ait aracın koltuğunda bulunan DNA ile eşleşti. Narin’in kıyafetlerinden alınan örnekler de aynı sonuçları verdi.

AMCA ANKARA'DAN GELEN ÖZEL EKİP TARAFINDAN SORGULANIYOR

Amca S.G.'nin sorgusu, Ankara’dan gelen özel ekip ve jandarma tarafından yürütülüyor. Sorgu sırasında S.G., avukatlarını talep etti. Arama çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor.

Önceki Haber Narin'i Arama Çalışmaları 12. Gününde! Komandolar da Aramalara Katıldı
Sonraki Haber Dilruba Kayserilioğlu’na 4,5 Yıl Hapis İstemi
Benzer Haberler