Metin Akpınar'ın İkinci Kızı Ortaya Çıktı: Sevgi Katkıcı Babalık Davasını Kazandı!

Metin Akpınar'ın İkinci Kızı Ortaya Çıktı: Sevgi Katkıcı Babalık Davasını Kazandı!

Metin Akpınar'ın tek gecelik ilişkisinden doğan Duygu Nebioğlu'nun ardından, ablası Sevgi Katkıcı da babalık davası açarak ünlü sanatçının kızı olduğunu kanıtladı. Antalya Aile Mahkemesi'nde görülen dava sonucunda, DNA testiyle Akpınar'ın Sevgi Katkıcı'nın da babası olduğu kesinleşti.

Mahkeme Soy Bağını Tescilledi

Show Haber'in bildirdiğine göre, Sevgi Katkıcı'nın açtığı dava sonucunda, Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınan DNA raporu Antalya 5. Aile Mahkemesi'ne sunuldu. Raporda, Katkıcı'nın Metin Akpınar'ın kızı olduğu doğrulandı ve mahkeme, aralarındaki soy bağının kurulmasına karar verdi.

Katkıcı: "Babamla Hiç Yakın Olmadık"

Sevgi Katkıcı, daha önce yaptığı açıklamalarda, Metin Akpınar'ın kızı olduğunu 21 yaşında öğrendiğini ve bu gerçeği kabullenmesine rağmen Akpınar'ın kendisine karşı mesafeli davrandığını ifade etmişti. Katkıcı, "Metin Akpınar, benden hep şüphe duymuştu. 2020 yılında yapılan DNA testi sonrasında kızı olduğumu kabul etti ama tutumu değişmedi. Baba-kız ilişkimiz hiç olmadı. Ablam Duygu daha çok görüştü. Ben hep özel zamanlarda aradım, ama ondan bir ilgi görmedim. Haberler çıktıktan sonra bile aramasını, özür dilemesini bekledim ama maalesef bunlar gerçekleşmedi," şeklinde konuştu.

Duygu Nebioğlu'nun Durumu Gündem Olmuştu

Usta sanatçı Metin Akpınar'ın, Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıkmış ve bu durum magazin dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. Bu olayın ardından, Sevgi Katkıcı da aynı şekilde babalık davası açarak, Akpınar'ın kızı olduğunu mahkeme kararıyla kanıtladı.

Önceki Haber Van Konserinde Bengü'ye Protesto: "Ne Mutlu Türküm Diyene" Sözlerine Pet Şişe Yağmuru
Sonraki Haber Merve Özbey Güvenlik Nedeniyle Konseri İptal Edip Şehri Terk Etti, Belediye Başkanı Tepki Gösterdi
Benzer Haberler