Ferdi Tayfur'dan Kızı Tuğçe Tayfur’a Sert Uyarı: Soyadımı Kullanmasın!

Ferdi Tayfur'dan Kızı Tuğçe Tayfur’a Sert Uyarı: Soyadımı Kullanmasın!

Ferdi Tayfur, bir süredir sorun yaşadığı kızı Tuğçe Tayfur’un soyadını ticari amaçlarla kullanmasına karşı çıkarak, bu duruma yasal yollardan müdahale edeceğini açıkladı.

Usta sanatçı, şarkıcılığı bırakıp kendi kıyafet mağazasını açan ve kısa süre önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren kızı Tuğçe Tayfur ile yaşadığı gerginlik nedeniyle harekete geçti. Ferdi Tayfur, kızının soyadını ve kendisine ait eserleri kullanmasına izin vermediğini belirterek isim hakkı alacağını duyurdu.

"Soyadımı Kullanmasın, Şarkılarımı Söylemesin"

Kızının düğününe dahi katılmayan ve bu süreçte gözlerden uzak bir yaşam süren Ferdi Tayfur, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, Tuğçe Tayfur’un soyadını ve şarkılarını ticari amaçlarla kullanmasına rızası olmadığını belirtti. Tayfur’un avukatı tarafından yapılan açıklamada, “Müvekkilimiz Sayın Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Aydın’ın (Tuğçe Tayfur) ‘Tayfur’ soyadını ve müvekkilimize ait eserleri ticari amaçla kullanmasına karşıdır. Ayrıca, Tuğçe Aydın’ın sahibi olduğu ‘Tuğçe Tayfur Store’ mağazasından kaynaklanan isim hakkı taleplerimiz vardır. Bu konuda Tuğçe Aydın’a bilgi verilmiş olup, aksi bir durumda yasal yollara başvurulacaktır” ifadeleri yer aldı.

Ferdi Tayfur, avukatının açıklamasını Instagram hesabından paylaşarak, “Böyle olmasını istemezdim” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Önceki Haber Usta Oyuncu Sevil Üstekin Hayatını Kaybetti
Sonraki Haber Ahu Tuğba'nın Kızı Anjelik Calvin, Annesini Ölü Bulduğu Anları Anlattı
Benzer Haberler