İstanbul'da Kan Donduran Cinayet: İki Kadını Öldürüp İntihar Eden Şahıs, Vahşeti Önceden Planlamış

İstanbul'da Kan Donduran Cinayet: İki Kadını Öldürüp İntihar Eden Şahıs, Vahşeti Önceden Planlamış

İstanbul Fatih'te yaşanan korkunç olayda, 19 yaşındaki Semih Çelik'in iki kadını öldürdüğü ve ardından intihar ettiği ortaya çıktı. Şahıs, önce sevgilisi olduğu belirlenen Ayşenur Halil'in (19) boğazını keserek hayatına son verdi. Daha sonra eski sevgilisi İkbal Uzuner'i (19) bıçakla 6 parçaya ayırarak Edirnekapı surlarına götürdü. İkbal Uzuner'in başını surlardan atan Çelik, ardından kendisi de intihar etti. Tüyler ürpertici bir detay ise Semih Çelik'in bu vahşeti önceden defterine çizmiş olması.

Korkunç Cinayet Planlıydı

Fatih Derviş Ali Mahallesi'nde yaşanan olay, 16.00 sıralarında meydana geldi. Edirnekapı surlarına çıkan Semih Çelik, eski sevgilisi İkbal Uzuner'in başını keserek surlardan aşağı attı. Ardından boğazına bir ip bağlayarak kendisini surlardan bırakan Çelik, hastanede hayatını kaybetti. Aynı gün saat 15.30 civarında Eyüpsultan'da sevgilisi Ayşenur Halil'i de öldürdüğü öğrenildi.

Defterdeki Karakalem Çizimleri Cinayeti Ele Verdi

Olayla ilgili yapılan incelemelerde Semih Çelik'in kasap olduğu ortaya çıktı. Çelik'in, İkbal Uzuner'in bedenini nizami şekilde 6 parçaya ayırarak surlara götürdüğü belirlendi. Evde yapılan aramalarda ise, defterinde kafası bedeninden ayrılmış figürlerin çizildiği bulundu. Bu çizimlerin, İkbal Uzuner'in öldürülme şekliyle büyük bir benzerlik taşıdığı tespit edilerek, cinayetin önceden planlanmış olabileceği ihtimali güçlendi.

Önceki Haber Meteoroloji'den Kritik Uyarı: Yağmur Kapıda, Pazartesi İstanbul'da Sıcaklık Düşüyor
Benzer Haberler