İstanbul’da İki Kadını Katleden Semih Çelik’in Tüyler Ürperten Videosu Ortaya Çıktı

İstanbul’da İki Kadını Katleden Semih Çelik’in Tüyler Ürperten Videosu Ortaya Çıktı

İstanbul’da yarım saat arayla iki genç kadını vahşice öldüren Semih Çelik’in, bir yıl önce çektiği video ortaya çıktı. Korku filmi sahnelerini andıran videoda Çelik, "Bu hayattan giderken bir can almak istiyorum ve bu kişinin sen olman benim için daha değerli," ifadelerini kullanıyor.

19 yaşındaki Semih Çelik, İstanbul Fatih'te Edirnekapı surlarının üzerine çıkarak öldürdüğü genç kızlardan birinin başını kesip annesinin önüne attı. Ardından surlardan atlayarak intihar etti. Türkiye'yi derinden sarsan bu olayın ardından, Çelik'in bu vahşetten kısa süre önce Eyüpsultan’da 19 yaşındaki Ayşenur Halil’i de öldürdüğü ortaya çıktı.

Geçmişte Kaydettiği Video Şok Etti

Türkiye'yi sarsan bu olayın ardından, Semih Çelik'in takıntılı hale getirdiği ve katlettiği İkbal Uzuner’e yönelik bir yıl önce çektiği video gün yüzüne çıktı. Korku filmi sahnelerini andıran videoda Çelik, genç kızı daha önce de öldürmeyi planladığını ancak bunu gerçekleştiremediğini dile getiriyor.

"Seni Öldürmeye Gelmiştim"

Ekol TV tarafından yayımlanan videoda Çelik, “İkbal, seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum,” diyerek söze başlıyor. Ardından, “Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim. Bu hayattan giderken bir can almak istiyorum ve bu kişinin sen olman benim için daha değerliydi. Kalbini çıkartmak, gözlerini almak istedim... Tanrı sana yardım etti, iyi ki böyle bir şey olmadı,” ifadelerini kullanarak tüyler ürperten açıklamalarda bulunuyor.

Bu vahşi cinayetler ve ortaya çıkan video, Türkiye'de büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Önceki Haber İstanbul'da Kan Donduran Cinayet: İki Kadını Öldürüp İntihar Eden Şahıs, Vahşeti Önceden Planlamış
Benzer Haberler