Fenerbahçe, Lille'e 2-1 Yenildi

Fenerbahçe, Lille'e 2-1 Yenildi

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Lille'e 2-1 mağlup oldu. Maçın galibi, 90+1. dakikada gelen golle Lille oldu. Rövanş maçı 13 Ağustos'ta Kadıköy'de oynanacak ve tur atlayan takım bu maçta belli olacak.

Maçın Detayları ve Oyuncu Performansları

Maçın Detayları

Fenerbahçe, Lille ile Fransa'da karşılaştı ve maçı 2-1 kaybetti. Maçın ilk golü 12. dakikada, Tiago Santos'un ortasının Jayden Oosterwolde'ye çarpması sonucu kendi kalesine atıldı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Livakovic'in Performansı

Fenerbahçe'nin kalecisi Dominik Livakovic, kalesinde 2 gol görmesine rağmen maçta birçok gol pozisyonunu önledi ve taraftarlar tarafından alkışlandı.

Yeni Transferler

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Saint-Maximin, maça ilk 11'de başladı. Oğuz Aydın 70. dakikada oyuna girdi. Youssef En-Nesyri ise 79. dakikada Edin Dzeko'nun yerine oyuna dahil oldu. Bu üç futbolcu, sarı-lacivertli formayı ilk kez giydi.

Eşitlik ve Son Gol

Fenerbahçe, 79. dakikada İrfan Can Kahveci'nin serbest vuruş golüyle skoru 1-1'e getirdi. Ancak Lille, 90+1. dakikada Edon Zhegrova'nın golüyle tekrar öne geçti ve maç 2-1 Lille lehine sonuçlandı. 

Önceki Haber Okçulukta Büyük Başarı: Erkek Milli Takımımız Paris 2024'te Bronz Madalya Kazandı
Sonraki Haber Buse Naz Çakıroğlu Paris Olimpiyatları'nda Finale Yükseldi: Altın Madalya İçin Mücadele Edecek
Benzer Haberler