Devlet Bahçeli'den Bayram Mesajı: "Cumhur İttifakı'nda Çatlak Yok"

Devlet Bahçeli'den Bayram Mesajı:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazı sonrası Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, "Cumhur İttifakı yoluna devam edecektir, bizde çatlama olmaz. Biz kaya gibi sağlam bir ittifakız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e gerçekleştirdiği iadeiziyaret sonrası çıkan tartışmalara da değinen Bahçeli, "Cumhur İttifakı olarak dayanışmamızı sürdüreceğiz. Biz bir Altılı Masa değiliz" ifadelerini kullandı.

Yalan ve Fitne Üzerinden Kavga Çıkarıyorlar

Bahçeli, "Türk siyasetinde kavga ve kargaşa yaratmak isteyenler her gün yalan ve fitne üzerinden görüş beyan ediyorlar. Bu da toplumun belli kesimlerini rahatsız ediyor" dedi. Ayrıca, "Cumhur İttifakı'nın önünde 2028'e kadar 4 önemli yıl var. Yapısal reformlar ve demokratik yaklaşımlar bu dönemde daha da gelişecek" diye ekledi.

Kaya Gibi Bir İttifak

"Cumhur İttifakı devam edecektir, bizde çatlama olmaz. Biz kaya gibiyiz, parçalanmamız mümkün değil. Siyasiler kaynaşmada, anlaşmada samimi olmalı ve milletin huzurunu bozacak her türlü davranıştan kaçınmalı" dedi.

MHP'nin Kararlılığı

Bahçeli, "MHP, Cumhurbaşkanımızın yanındadır. Uluslararası gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve emperyalist güçlere karşı mücadelede büyük başarılar elde etmeye çalışıyoruz. MHP, üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirecek ve yoluna devam edecektir" diye konuştu.

Bahçeli, bayramın barış, kaynaşma, dayanışma ve paylaşma ile geçmesini temenni ederek sözlerini sonlandırdı.

Önceki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde Biden ile Görüştü
Sonraki Haber FETÖ'den Biden'a Şikayet Mektubu: Türkiye'ye Baskı Yapın
Benzer Haberler