Alec Baldwin Davasında Karar Çıktı: Suçlamalar Düşürüldü, Gözyaşlarını Tutamadı

Alec Baldwin Davasında Karar Çıktı: Suçlamalar Düşürüldü, Gözyaşlarını Tutamadı

Rust filminin setinde kullandığı tabancanın ateş alması sonucu görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olan aktör Alec Baldwin'in davasında karar verildi. Kasıtsız adam öldürme suçlamasıyla yargılanan Baldwin hakkındaki suçlamalar düşürüldü. Baldwin ve eşi, bu kararın ardından gözyaşlarını tutamadı.

Olayın Geçmişi

ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin, yıllar önce Rust filminin çekimleri sırasında yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürdü. Bu kaza sonucunda kasıtsız adam öldürme suçuyla yargılanan Baldwin'in davasında karar açıklandı.

Duruşma Canlı Yayınlandı

Baldwin, New Mexico'da hakim karşısına çıktı. Dünyanın yakından takip ettiği duruşmada Baldwin'in eşi ve kız kardeşi de hazır bulundu. Savcılık, Baldwin'in film çekimleri sırasında silahı kasıtlı olarak defalarca kez ateşlediğini iddia etti. Savunma ise bu suçlamaları reddetti.

Dava Düşürüldü

Baldwin'in avukatı, Santa Fe polisinin davada delil olarak kullanılması gereken mermileri aldığını ancak bunları soruşturma dosyasında listelemediğini ve savunma avukatlarıyla paylaşmadığını söyledi. Hakim, eyalet yetkililerinin delilleri tam olarak paylaşmadığını belirterek, davanın düşürülmesine karar verdi.

Kararı Duyunca Ağladı

Kasıtsız adam öldürme suçlamasıyla yargılanan Baldwin hakkındaki suçlamalar düşürüldü. Bu kararı duyan Baldwin gözyaşlarına boğuldu. Duruşma sonrası Baldwin ve eşi sarılarak duygusal anlar yaşadı. Ünlü oyuncu, gazetecilere açıklama yapmadan mahkeme binasından ayrıldı.

Önceki Haber Engin ve Dilan Polat'ın Kara Para Aklama Yöntemleri Ortaya Çıktı
Sonraki Haber Tiyatro Sanatçısı Şener Kökkaya Hayatını Kaybetti
Benzer Haberler