8 Yaşındaki Narin Her Yerde Aranıyor: "Şikayetçi Değiliz, Yeter ki Kızımızı Geri Getirsinler"

8 Yaşındaki Narin Her Yerde Aranıyor:

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 2 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor. Baba Arif Güran, kızının habersiz hiçbir yere gitmeyeceğini belirterek, "Eğer kızımız ellerindeyse ve pişman oldularsa, davacı değiliz. Yeter ki kızımızı bize geri getirsinler" dedi.

Narin Güran, 21 Ağustos'ta öğle saatlerinde Kur'an kursundan çıktıktan sonra kayboldu. Ailesi, kızlarını bulamayınca köylülerle birlikte arama yaptı, ancak sonuç alamayınca saat 21.00'de durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine jandarma, AFAD, sağlık ekipleri ve koku alma köpekleri sevk edildi. Jandarma helikopteri de aramalara havadan destek veriyor. Narin'in kaybolduğu saatlerde yoldan geçen yaklaşık 150 araç da sorgulandı.

Yol Kenarında Terlik Bulundu

Arama çalışmaları sırasında, dün gece yol kenarında bir çocuk terliği bulundu. Aile, terliğin Narin’e ait olduğunu doğruladı. Terlik inceleme için laboratuvara gönderildi.

Narin'i arama çalışmaları devam ederken, su seviyesi düşürülen sulama kanalında ve çevredeki tarlalarda aramalar sürüyor. Ayrıca mahalleye giriş ve çıkış yapan araçlar da kontrol ediliyor.

Baba Arif Güran, kızının habersiz bir yere gitmeyeceğini ve bulunması için yardım istediğini dile getirerek, "Eğer kızımız ellerindeyse ve pişman olmuşlarsa, davacı değiliz. Yeter ki kızımızı bize geri getirsinler" dedi.

Önceki Haber MEB’in Gündeminde Yabancı Okullar: Krizin Detayları Neler?
Sonraki Haber Havalimanlarında Alarm: 12 Ülkeden Gelen Yolcular Detaylı İnceleniyor
Benzer Haberler