Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği’nden Kaymakam Şahin'e Ziyaret

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği’nden Kaymakam Şahin'e Ziyaret

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) Yönetim Kurulu, kamu ziyaretleri kapsamında Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Şahin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, YGD Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz, Başkan Yardımcısı Süleyman Aydınalp, Başkan Yardımcısı ve Yükselen Türkiye Enstitüsü Başkanı Durmuş Çelen, Genel Sayman Zafer Yılmaz, Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Hatice Alkış ve Sancaktepe Temsilcisi Tevfik Erk katıldı.

Ziyaret sırasında, YGD Başkanı Yavuz Yılmaz, derneğin çalışmaları, vizyonu, misyonu ve amaçları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Kaymakam Kemal Şahin, gazeteciliğin zorlu bir meslek olduğunu vurguladı ve "Sultanbeyli’nde kurum, kuruluşlar ve STK’lar ile uyum içinde çalışıyoruz. Zorlu koşullarda görev yapan gazetecilerin her zaman yanındayız" dedi.

Kaymakam Şahin, nezaket ziyaretinde bulunan Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Şahin Kimdir?

 

Kemal Şahin, 1970 yılında Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ekinözü ilçesinde, liseyi ise Bitlis Erkek Öğretmen Lisesi ve Düziçi Erkek Öğretmen Lisesi'nde tamamladı. 1992 yılında Polis Akademisi'nden Komiser Yardımcısı olarak mezun oldu ve sekiz yıl Emniyet Teşkilatında görev yaptı.

1998 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. 2000 yılında Kaymakamlık Sınavını kazanarak Aksaray Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği'ne geçti. Kırıkkale Balışeyh ve Çankırı Orta ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı.

Kemal Şahin, sırasıyla Kayseri Sarıoğlan Kaymakamlığı, Bayburt Aydıntepe Kaymakamlığı, Sivas Vali Yardımcılığı, Yozgat Vali Yardımcılığı, Sakarya Kaynarca Kaymakamlığı ve Gaziantep Nizip Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

Nizip'teki başarılı çalışmaları nedeniyle 2019 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından “Yılın İdarecisi” ödülüne layık görüldü.

Kemal Şahin, evli ve iki çocuk babasıdır.

Önceki Haber Çeşme'deki Orman Yangınında 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Gözaltında
Sonraki Haber 2024 YKS Sonuçları Açıklandı: Tercih Süreci Başlıyor!
Benzer Haberler