Peker Açıkalın Sessizliğini Bozdu: Sağlığım Yerinde

Peker Açıkalın Sessizliğini Bozdu: Sağlığım Yerinde

Beyin kanaması geçirip konuşma ve yürüme yetisini kaybettiği iddialarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Peker Açıkalın, kamera karşısına geçti ve sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Aldığı kilolarla dikkat çeken oyuncu, "Yalan haberlere inanmayın" diyerek iddiaları yalanladı.

Ekmek Teknesi, Avrupa Yakası, Yahşi Cazibe ve Başım Belada gibi popüler dizilerdeki performansıyla tanınan Peker Açıkalın'ın, beyin kanaması sonrası konuşma ve yürüme yetilerini kaybettiği öne sürüldü. Ancak Açıkalın’ın eşi, bu iddiaları reddetti ve usta oyuncu da sessizliğini bozarak açıklamalarda bulundu.

"Konuşmamda ve Yürümemde Sorun Yok"

Çıkan haberlerin ardından eşi Çilem Açıkalın, "Eşim 4 ay önce ameliyat oldu. Şu anda gayet iyi ve sağlıklı. Lütfen bu asılsız haberlere inanmayın" dedi. Peker Açıkalın ise eşinin açıklamasından günler sonra doktoruyla birlikte kamera karşısına geçerek, "Yalan yanlış haberlere inanmayın, sağlığım yerinde. Konuşmamda ve yürümemde bir sorun yok" dedi. Açıkalın’ın doktoru da "Peker Bey her zamanki gibi sağlıklı, esprilerine devam ediyor ve inşallah böyle devam edecek" diye konuştu.

Uzun yıllardır zayıf görüntüsüyle bilinen Açıkalın, son dönemde aldığı kilolarla dikkat çekti ve onu görenler tanımakta zorlandı.

Önceki Haber Reha Muhtar Yoğun Bakımda Entübe Edildi
Sonraki Haber Usta Oyuncu Sevil Üstekin Hayatını Kaybetti
Benzer Haberler