Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanlığına Yeşil Işık: "Aday Olurum"

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanlığına Yeşil Işık:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2028 yılında partisinin cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı sorusuna net bir yanıt verdi. Yavaş, "Elbette bu yükün altına girerim, cumhurbaşkanı adayı olurum" dedi.

Geçtiğimiz genel seçimlerde adı "Cumhurbaşkanı adayı" olarak geçen Mansur Yavaş, partisinin kendisini aday göstermesi halinde 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olabileceğini belirtti.

"Elbette Bu Yükün Altına Girerim"

Tv100'de yayınlanan 'Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı' programında konuşan Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Yavaş ile yaptığı telefon görüşmesini paylaştı. Burhan, "Mansur Bey'e anketlerde isminin cumhurbaşkanı adayı olarak öne çıktığını ve partisi aday gösterirse cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağını sordum. Kendisi de 'Elbette bu yükün altına girerim, cumhurbaşkanı adayı olurum' yanıtını verdi" dedi.

İmamoğlu'nun Mesafeli Tutumu

Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını Cumhurbaşkanlığı forsu önünde paylaşmıştı. Bu paylaşım büyük yankı uyandırdı. İmamoğlu ise bu paylaşımın kendisi için bir önemi olmadığını belirterek, "Tüm belediye başkanlarının beldelerindeki sorunların çözümüne odaklanmasını istiyorum. Bizim derdimiz 4 yıl sonraki seçimin aktörlerini belirlemek değil" dedi.

Önceki Haber Erdoğan'dan Sert Tepki: Instagram Erişim Engeline Dijital Faşizm Suçlaması
Sonraki Haber Gelecek Partisi Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı'dan Önemli Açıklama: "AK Parti'ye Geçeceksek Davutoğlu ile Birlikte Geçeriz"
Benzer Haberler