Kerem Kınık'ın Kızının Karıştığı Kaza Kamerada

Kerem Kınık'ın Kızının Karıştığı Kaza Kamerada

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık, otomobiliyle çarptığı motosikletteki 17 yaşındaki gencin ölümüne neden oldu. Olay sonrası serbest bırakılan Kınık'ın karıştığı kaza, sosyal medyada büyük tepki çekti ve kaza anına ait görüntüler de paylaşıldı.

İstanbul'un Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde, 17 yaşındaki Yavuz Selim Öztürk'ün kullandığı motosiklet, Fatma Zehra Kınık'ın sürdüğü otomobille çarpıştı. Kaza sonucunda motosiklet devrilerek sürüklendi. Motosikletin arkasında oturan 17 yaşındaki Batın Barlas Çeki, başını beton dubaya çarptı ve hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti.

Kaza Anına Ait Görüntüler Yayınlandı

Kaza sonrası gözaltına alınan Fatma Zehra Kınık, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ancak, kaza anına ait görüntülerin ortaya çıkmasıyla olay daha da büyük bir yankı uyandırdı. Görüntülerde, Fatma Zehra Kınık'ın ara sokaktan yola kontrolsüz bir şekilde çıkarak kazaya neden olduğu açıkça görülüyor. Bu gelişmelerin ardından, Kınık'ın serbest bırakılması sosyal medyada geniş çapta tartışmalara yol açtı.

Önceki Haber Sahipsiz Saldırgan Köpekler İçin Yeni Düzenleme
Sonraki Haber Çeşme'deki Orman Yangınında 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Gözaltında
Benzer Haberler