İstanbul'da Silahlı Saldırı: Filistinli İş İnsanı Hayatını Kaybetti

İstanbul'da Silahlı Saldırı: Filistinli İş İnsanı Hayatını Kaybetti

Kağıthane'de Filistinli iş insanı A.K.'nin içinde bulunduğu araca susturuculu silahla yapılan saldırı sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. Olayda, A.K.'nin arkadaşı F.M. ağır yaralanırken, koruması E.K. ise ayağından yaralandı. Saldırgan, olay sonrası kaçarken polis, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Kağıthane'nin Hamidiye Mahallesi'nde saat 22.30 civarında gerçekleşti. Park halindeki araçta bulunan Filistinli iş insanı A.K., F.M. ve koruma görevlisi E.K.'ye kimliği belirsiz bir kişi tarafından susturuculu silahla saldırı düzenlendi.

Şoför koltuğunda oturan A.K. olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan F.M. ve ayağından yaralanan E.K. hastaneye kaldırıldı. F.M.'nin durumu ciddiyetini korurken, E.K.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı ve yapılan incelemelerde saldırıda kullanılan susturuculu bir tabanca ile çok sayıda boş kovan bulundu. İstanbul Valiliği, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Önceki Haber TBMM'deki Yumruklu Kavga Dünya Basınında Geniş Yankı Buldu: Kadın Vekilin Kanı Kürsüye Sıçradı
Sonraki Haber Azerbaycan BRICS'e Başvurdu
Benzer Haberler