İsrail vahşetine bir yenisini daha ekledi: Öldürülen Filistinlinin cenazesini çatıdan attılar!

İsrail vahşetine bir yenisini daha ekledi: Öldürülen Filistinlinin cenazesini çatıdan attılar!

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'yi bombalayan ve on binlerce Filistinlinin ölümüne neden olan İsrail, Batı Şeria’nın Cenin kentinde işlenen vahşetle yeniden gündeme geldi. İsrail askerlerinin öldürdükleri bir Filistinlinin cenazesini tekmeleyerek evin çatısından aşağı attığı görüntüler sosyal medyada yayıldı.

3 Filistinli yaşamını yitirdi 

Bugün, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine bağlı Kabatiya beldesine düzenlenen baskında, İsrail askerleri tarafından bir eve saldırı gerçekleştirildi. Bu saldırı sonucu 3 Filistinli hayatını kaybetti. 

Görgü tanıkları, İsrail askerlerinin bu Filistinlilerin cenazelerini bulundukları evin çatısından aşağı attığını belirtti. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde 3 İsrail askerinin, ölen Filistinlilerin cenazeleriyle binanın çatısında olduğu görülüyor. 

Vahşet cep telefonu kamerasıyla kaydedildi 

Cep telefonu kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, bir İsrail askerinin ölen bir Filistinlinin naaşını tekmeleyerek çatının kenarına ittiği, ardından da naaşı aşağıya attığı anlar net bir şekilde yer aldı. Görgü tanıkları ayrıca, cenazelerin İsrail’e ait buldozerlerle bölgeden götürüldüğünü ifade etti.

Önceki Haber Lübnan'da Çağrı Cihazı Patlamalarında MOSSAD Şüphesi
Benzer Haberler