Ankara'da Gaspçı Çete Dehşet Saçıyor: Sürücülerin Korkulu Rüyası

Ankara'da Gaspçı Çete Dehşet Saçıyor: Sürücülerin Korkulu Rüyası

Ankara'da, Gölbaşı ilçesinde araçların önüne atlayarak durdurdukları sürücüleri darp edip soygun yapan çete, vatandaşların korkulu rüyası haline geldi. Bu korkunç tuzağa düşmeyen bir sürücünün yaşadıkları ise cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Çetenin Yöntemi

Gölbaşı ilçesindeki çevreyolunda, hızla seyreden araçların önüne atlayan şahıslar, durdurdukları araçlara zorla biniyor, sürücüleri darp edip gasbediyor ve ardından araçları çalıyor. Bu tehlikeli çetenin üyelerinden biri, gözüne kestirdiği bir otomobilin önüne atlamak için girişimde bulundu fakat sürücünün aracı durdurmadan kornaya basarak tepki verdiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sürücülere Önemli Uyarı

Başına gelenleri anlatan sürücüler, diğer sürücülere önemli bir uyarıda bulundu: "Arabaların önüne atlayıp 'Yardıma ihtiyacım var' diyenlere sakın inanmayın."

Yardım Etmek İsterken Gasp Edildi

Ankara'da tır şoförü Selim Örencik de çetenin kurbanlarından biri oldu. Gölbaşı - Mamak Karayolu ayrımında yardım etmek için duran Örencik'in aracına zorla binen bir şüpheli, sürücüyü darp ettikten sonra tırı çalarak kayıplara karıştı. Örencik'in ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, O.O.'yu çaldığı tır ile beraber yakaladı. Gaspçı gözaltına alınarak emniyete götürülürken, tır ise sürücüsüne geri teslim edildi.

Bu tehlikeli çeteye karşı sürücülerin dikkatli olması ve yardım taleplerine karşı temkinli yaklaşmaları gerekiyor.

Önceki Haber Bahçelievler'de 7 Katlı Bina Çöktü: Valilikten Açıklama, Çevre Binalar Boşaltıldı
Sonraki Haber İzmir'de Orman Yangınları: 3 İlçede Alevler, 1 Mahalle Tahliye Edildi, Yollar Kapandı
Benzer Haberler