Ankara'da Feci Otobüs Kazası: 11 Ölü, 25 Yaralı

Ankara'da Feci Otobüs Kazası: 11 Ölü, 25 Yaralı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Eskişehir yönüne giden bir yolcu otobüsü, köprünün ayağına çarparak kaza yaptı. Bu korkunç kazada 11 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi yaralandı. Kazanın olduğu yol trafiğe kapatıldı.

Ekipler Olay Yerinde

Kaza, sabah saat 05.00 civarında meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazanın gerçekleştiği yol trafiğe kapatıldı.

Vali Şahin: Şoför Uyumuş Olabilir

Ankara Valisi Vasip Şahin, kazayla ilgili yaptığı açıklamada, fren izi bulunmadığını ve otobüs şoförünün uyumuş olabileceğinin değerlendirildiğini söyledi. Şoförün de ölenler arasında olduğu bilgisi verildi.

Başkan Yavaş’tan Taziye Mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kazayla ilgili üzüntüsünü dile getirerek, "11 vatandaşımız hayatını kaybetti, 25 vatandaşımız yaralandı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Daha fazla kötü haber almamayı temenni ediyorum" dedi.

Görgü Tanığı: Otobüs Yalpalamaya Başladı

Kazayı arkasından seyreden bir aracın sürücüsü olan Murat Türkoğlu, otobüsün biraz hızlı olduğunu ve yalpalamaya başladığını belirtti. "Otobüs köprüye çarptığında parçalar aracımıza isabet etti. Arkadan selektör yapıp kornaya bastık ama duymadı" şeklinde konuştu.

Önceki Haber Okullarda Yeni Dönem: Kura ile Sınıf Belirleme
Sonraki Haber Instagram Yeniden Erişime Açıldı: Meta'nın Kabul Ettiği Şartlar Açıklandı
Benzer Haberler