Ali Koç: Youssef En-Nesyri Transferi İçin 48 Saat Süre Verdim

Ali Koç: Youssef En-Nesyri Transferi İçin 48 Saat Süre Verdim

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu. Koç, transfer hedefleri arasında yer alan Youssef En-Nesyri konusunda sabırlarının tükenmek üzere olduğunu ve 48 saat süre verdiklerini belirtti. Ayrıca, Ferdi Kadıoğlu'nun birçok kulüp tarafından istenmesine rağmen takımda kalacağını vurguladı.

Ali Koç'un Açıklamalarından Öne Çıkanlar:

Transfer Durumu: Koç, Fenerbahçe'nin ihtiyaç duyduğu 3-4 transfer olduğunu belirtti. İki kanat oyuncusu, bir stoper ve bir forvet transferi planlanıyordu. Çağlar ve Maximin ile anlaşıldığını, Oğuz Aydın'ın da takıma katıldığını söyledi. Sol bek olarak Levent Mercan transfer edilmişti ve Koç, onun da başarılı olacağını umuyor.

Ferdi Kadıoğlu: Ferdi'nin birçok kulüp tarafından istenmesine rağmen Fenerbahçe'de kalacağını belirtti. Koç, "Ferdi'yi biz daha fazla istiyoruz, Ferdi kalmak zorunda" dedi.

En-Nesyri Transferi: Forvet transferi için En-Nesyri'yi çok istediklerini, ancak sabırlarının taşmak üzere olduğunu belirtti. "48 saat süre verdim Mario Branco’ya. Oldu oldu, olmadı başka seçeneklere geçeceğiz" diye ekledi.

Takım Kadrosu: Koç, takım kadrosunun zaten iyi olduğunu ve yapılan transferlerle daha da güçlendiğini ifade etti. "Önceliğimiz forvet transferini tamamlamak ve kadro fazlalığını azaltmak" dedi.

Jose Mourinho'ya Övgüler

Ali Koç, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho hakkında da olumlu konuştu. "Mourinho çok etkileyici, olağanüstü zeki. Raporlama sistemi, mantığı, yapmak istedikleri ile ilgili sunduğu argümanlar çok etkileyici. Şu ana kadar 'iyi ki getirmişiz, DNA’sı bizim DNA’mıza çok uyuyor' diyorum. İnşallah lig başladığında da aynı şeyleri söylemeye devam ederim" dedi.

Önceki Haber Büyükekşi'den Tek Cümlelik Veda: "Herkes Hakkını Helal Etsin"
Sonraki Haber Okçulukta Büyük Başarı: Erkek Milli Takımımız Paris 2024'te Bronz Madalya Kazandı
Benzer Haberler