Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe Taraftarına Müjdeli Haber: Amrabat İçin Teklif Yaptık

Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe Taraftarına Müjdeli Haber: Amrabat İçin Teklif Yaptık

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, sarı-lacivertli takımın transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Orta saha transferi için Sofyan Amrabat’a 1 yıllık kiralık ve sezon sonunda satın alma opsiyonlu bir teklif sunduklarını belirten Ilıcalı, taraftarın eleştirilerine de değinerek transfer sürecini hızlandırdıklarını ve kulübün mali durumunu göz önünde bulundurduklarını ifade etti.

“Amrabat İçin Teklifimiz Hazır”

Uzun süredir transfer gündeminde olan Amrabat hakkında açıklama yapan Ilıcalı, "Sofyan Amrabat transferi için 1 yıl kiralık ve sezon sonu satın alma opsiyonlu bir teklif yaptık. Rakamlar üzerinde çok durmak istemiyorum, ancak Fenerbahçe’nin çıkarlarını da düşünmek zorundayız” dedi.

“Taraftarımızın Eleştirileri Haklı”

Orta saha transferinde yaşanan gecikmeden dolayı taraftarın eleştirilerini haklı bulan Ilıcalı, “Tüm enerjimizi Fenerbahçe için harcıyoruz. Taraftarımız haklı; gecikmeler eleştirileri beraberinde getirir. Orta saha transferi için çalışmalarımızı hızlandırdık ancak kulübün ekonomik yapısını da hesaba katmalıyız” şeklinde konuştu.

Önceki Haber Mbaye Diagne Süper Lig'e Geri Dönüyor: Trabzonspor İle Anlaşma İddiaları
Sonraki Haber Şenol Güneş, Trabzonspor'un Yeni Teknik Direktörü Olabilir
Benzer Haberler