Yürekleri sızlatan olay… Bursa’da boş arazide terk edilmiş bebek bulundu
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde boş bir arazide terk edilmiş halde bulunan ve yaklaşık 10 günlük olduğu tahmin edilen bir bebek, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
AA’nın aktardığı bilgilere göre olay, Alipaşa Mahallesi’nde metruk bir yapının yanındaki boş arazide meydana geldi. Çevrede bebek sesi duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, bebeğin hayatta olduğunu tespit etti.

10 günlük olduğu değerlendirilen bebek hastaneye sevk edildi
Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan bebeğin, yaklaşık 10 günlük olduğu değerlendirildi. Ambulansla hastaneye götürülen bebeğin tedavisi sürerken, polis ekipleri de görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Bebeği terk eden kişi ya da kişilerin tespit edilmesi için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.