Arnavutköy’de korku dolu anlar: 14 yaşındaki çocuk marketi kurşunladı
İstanbul Arnavutköy’de 14 yaşındaki M.A.D., bir zincir marketin önüne gelerek silahla ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı. Saldırıda kimse yaralanmazken, marketin camları zarar gördü. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Este artículo se muestra en su idioma original. La traducción está pendiente. (TR)
Olay, dün saat 15.00 sıralarında İslambey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle marketin önüne gelen 14 yaşındaki M.A.D., yanında taşıdığı silahla markete doğru 4 el ateş etti. Açılan ateş sonucu herhangi bir yaralanma yaşanmazken, marketin camlarında ve reklam panosunda maddi hasar oluştu.
Gözaltına alındı
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler çevrede güvenlik önlemleri alarak olayla ilgili inceleme başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli M.A.D. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.