YRP'den AK Parti'ye Geçen Belediye Başkanlarına Çağrı: "Sizi Zor Günler Bekliyor, Geri Dönün"

YRP'den AK Parti'ye Geçen Belediye Başkanlarına Çağrı:

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Haberler.com'a konuk olarak, partilerinden ayrılıp AK Parti'ye geçen belediye başkanlarına seslendi. Altınöz, bu başkanların zor günler yaşayacaklarını belirterek, "Sizi zor günler bekliyor, ben size üzülüyorum. Belediye başkanlarımızın yaptığı hatayı kısa sürede fark edeceklerini düşünüyorum. Ancak kapımız her zaman açık. Geri dönüp, baba ocağına gelin ve tövbe edin" dedi.

Altınöz, AK Parti'ye geçen belediye başkanlarına yönelik olarak, vatandaşların onlara ahlaklı belediyecilik yapacakları için oy verdiklerini, iktidar partisine geçmenin bu güveni zedeleyeceğini ifade etti. Vatandaşların iktidardan memnun olsalardı zaten AK Parti adaylarına oy vereceklerini belirten Altınöz, başkanların bu durumu düşünmelerini tavsiye etti.

Son olarak Altınöz, bu başkanların yanlış yaptıklarını fark ettiklerinde Yeniden Refah Partisi'ne geri dönmeleri için kapılarının açık olduğunu vurguladı ve "Yanlış yaptığınızı kabul edip geri dönün, birlikte çalışmaya devam edelim" diye ekledi.

Önceki Haber Meclis'te Can Atalay Oturumu Gerginlik ve Yumruklu Kavgayla Geçti
Sonraki Haber İmamoğlu Siyasi Yasak İddialarına Sert Tepki Gösterdi: 'Utanç Verici'
Benzer Haberler