Yenidoğan Çetesi'ni Çökerten Savcının Cesur Meydan Okuması: "16 Tane Mermim Var, Hepinize Yeter"

Yenidoğan Çetesi'ni Çökerten Savcının Cesur Meydan Okuması:

Bolu'da, tehdit içerikli telefonlar alan bir savcı, kendisine yöneltilen tehditlere karşı cesur bir duruş sergiledi. Telefonla "Bolu'ya geldiğimizi biliyoruz, ensendeyiz" diyen çete üyelerine, savcının verdiği cevap ise dikkat çekti: "16 tane mermim var, gelin hepinize yeter." Tehditlere rağmen geri adım atmayan savcı, bu kararlılığıyla takdir topladı.

Yenidoğan Çetesi Soruşturması: 47 Şüpheli Hakkında İddianame Hazırlandı

İstanbul'da, bebek acil hastalarını anlaşmalı oldukları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip, haksız kazanç elde ettikleri iddia edilen 47 kişi hakkında hazırlanan soruşturma, Türkiye gündemine bomba gibi düştü. 22'si tutuklu olan şüphelilere yönelik başlatılan bu operasyonun kilit isimlerinden olan savcı, tehditlere rağmen geri adım atmadı ve kararlılıkla soruşturmayı yürütmeye devam etti.

Savcı: "2400 Yıllık Türk Devlet Geleneğine Kafa Tutanlar Pişman Olacak"

Savcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da kendisine ve ailesine yönelik tehditler nedeniyle başlatılan soruşturma için teşekkürlerini iletti. Özellikle soruşturmayı cesaretle yürüten meslektaşlarına ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na teşekkür eden savcı, "Türk adaletinin eline düşenler pişman olacak" ifadelerini kullanarak tehditlere meydan okudu.

Önceki Haber Yenidoğan Çetesi Skandalı: Doktor ve Hemşirelerin İsimleri İfşa Edildi
Sonraki Haber TOGG Referans Kodu : VAVPS
Benzer Haberler