Şafak Sezer'den Cenazede Yaşananlara Sert Tepki: 'Böyle Bir Şey Görmedim'

Şafak Sezer'den Cenazede Yaşananlara Sert Tepki: 'Böyle Bir Şey Görmedim'

Oyuncu Şafak Sezer, 88 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçı Aydemir Akbaş'ın cenaze töreninde yaşanan karışıklığa dair sert ifadeler kullandı. Sezer, "Hayatımda böyle bir şey görmedim. Cenazeye akıl hastanesinden kaçanlar gelmiş gibiydi. Biri para istiyor, biri iş istiyor. İnanılmaz bir rezillikti. Dua bile edemedik, hiçbir şey yapamadık," dedi.

Aydemir Akbaş, sağlık sorunları nedeniyle 88 yaşında vefat etti ve son yolculuğuna uğurlandı. Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen törenin ardından Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye İstanbul Valisi Davut Gül, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sanatçılar İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer ve birçok kültür sanat camiasından isim katıldı.

Camiye tekerlekli sandalye ile gelen İbrahim Tatlıses'in girişi sırasında arbede yaşandı ve bu anlar kaydedildi. Sezer, yaşananlara tepkisini şöyle dile getirdi: "Cenazede ünlülerle fotoğraf çekmeye ve canlı yayın yapmaya çalışanlar yüzünden dua bile edemedik. Tabutun etrafında garip kıyafetli tiktokçular vardı, garip hareketler yapıyorlardı. İbrahim abi, 45 yıllık arkadaşına veda etmeye geldi ama zor durumda kaldı. İnsan biraz saygı duyar."

Önceki Haber "Sıfır Bir" Dizisi Oyuncusunun Vurulma Anları Güvenlik Kamerasında
Sonraki Haber Dilan Polat İçin Tahliye Kararı: Tutuksuz Yargılanacak
Benzer Haberler