Narin'in Cenazesini Teslim Alan Abiden, Anne ve Baba Hakkında İlk Açıklamalar

Narin'in Cenazesini Teslim Alan Abiden, Anne ve Baba Hakkında İlk Açıklamalar

Küçük Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma devam ederken, aralarında anne, baba ve kardeşlerinin de bulunduğu 23 kişinin sorgusu sürüyor. Bu süreçte, Narin’in cansız bedeni, dışarıdaki tek yakını olan abisi Baran Güran’a teslim edilmişti. Cenazede elinde bir gelinlikle görülen abi Güran, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaparak, "Her şey netleşmeden anneme, babama ve kardeşlerime kötü sözler söylemeyin. Allah büyüktür. Bu acımasızlığı yapan ortaya çıkacak. Ağır küfürler var, Allah için yapmayın" ifadelerini kullandı.

Cinayet Soruşturması Devam Ediyor

Narin Güran'ın kim veya kimler tarafından öldürüldüğü henüz netleşmemişken, gözaltındaki 23 kişinin sorgulamaları devam ediyor. Amca ve itirafçı, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanırken, kamuoyunun gözü aile üyelerine çevrilmiş durumda. İtirafçı, Narin'i amcası Salim Güran’ın öldürdüğünü iddia ederken, amca ile anne arasında yasak bir ilişki olduğu iddiaları da dikkat çekiyor. Savcılık, güçlü şüphe nedeniyle ailenin cenazeye katılmasına izin vermezken, cenazeyi dışarıdaki tek yakını olan abi Baran Güran almıştı. 8 yaşındaki Narin’in cenazesi gözyaşları arasında toprağa verilirken, abisinin elinde tuttuğu gelinlik dikkatlerden kaçmadı.

Abi Baran Güran’ın Paylaşımları Dikkat Çekti

Narin'in cinayetinin çözülmesi için çalışmalar sürerken, abi Baran Güran'ın TikTok paylaşımları gündem oldu. Kardeşinin kaybolmasının ardından sosyal medyada otomobillerle ilgili içerikler paylaşan Güran’ın, “Benim bir tane bacım vardı. Narinim çık gel. Allah’ım kurban olayım, benim canımı al, onu bize geri ver” şeklindeki duygusal sözleri dikkat çekti.

Annesinin Açıklamalarını da Paylaştı

Abi Güran, annesinin Narin’in kaybolmasının ardından bir televizyon kanalında yaptığı açıklamaları da sosyal medya hesabında paylaştı. Bu paylaşımda, “Allah için paylaşın, gündemden düşmesin. Benim sadece bir tane bacım var, Allah için dua edin, paylaşın” ifadelerine yer verdi.

"Annem ve Babama Kötü Sözler Söylemeyin"

Narin’in cenazesinin defnedilmesinin ardından paylaşımlarına devam eden Baran Güran, gözaltındaki diğer aile üyeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Güran, “Her şey netleşmeden anneme, babama, kardeşlerime kötü sözler söylemeyin. Allah büyüktür. Bunu yapan kimse, mutlaka ortaya çıkacak. Her yerde annemi, kardeşlerimi görüyorum. Ağır küfürler var, Allah için yapmayın. Benim halimi de düşünün, ne annem var yanımda ne babam, ne de akrabalarım” dedi.

Sosyal Medyada Tepkiler

Baran Güran’ın bu paylaşımına sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Pek çok kullanıcı, abinin acısını paylaşırken, diğer aile üyelerine ise sert tepkiler gösterdi.

Önceki Haber Narin Soruşturmasında Şok Gelişme: Jandarmanın Dikkatini Çeken Detay İtirafı Getirdi
Sonraki Haber Enza Mobilya Masko Mağazası: En Fazla İlgi Gören Mağaza
Benzer Haberler