Mourinho'dan Basına Sert Tepki: "Sürekli Ağlıyorsunuz"

Mourinho'dan Basına Sert Tepki:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Samsunspor ile 2-2 berabere kaldıkları maç sonrası basına yönelik sert eleştirilerde bulundu. "Levent Mercan'ı neden almadınız?" sorusuna yanıt veren Mourinho, oyuncu tercihleriyle ilgili sürekli gelen sorulardan rahatsız olduğunu belirterek, "Sürekli ağlıyorsunuz" dedi.

"8 Puan Gerideyiz"

Portekizli teknik adam, basın toplantısında gelen sorulara sert yanıtlar verirken, "Türkçe bilmiyorum ama bu tarz sorulara alıştım. Maçtan önce de 'Neden İrfan Kahveci değil de Tadic oynuyor?' diye sordular. 2-1 öndeydik ve Samsunspor baskı yapıyordu. Eğer 1.88 boyundaki Jaden yerine daha kısa bir oyuncuyu koyarsanız, duran toplarda başınız belaya girer. Yediğimiz golde sol bekte kim oynuyorsa oynasın, sonuç değişmezdi. Eğer hakem faul çalsaydı, maç bitmişti" açıklamasında bulundu.

Mourinho, puan tablosu hakkında da konuşarak, "Şu an 8 puan gerideyiz ve bir maç eksiğimiz var. Bodrum maçında 3 puan almak için savaşacağız. Sezon sonunda ne olacağını şimdiden kestiremem ama elimizden geleni yapacağız" dedi.

"Sürekli Ağlıyorsunuz"

Basının oyuncu tercihleri üzerine yönelttiği sorulara tepki gösteren Mourinho, "Her gün aynı sorularla karşılaşıyorum. Neden Tadic oynuyor, neden Levent oynamadı? Tadic son maçlarda bizim için en iyi oyunculardan biri, hem golleri hem de takıma verdiği dengeyle. Onu oynatmak istemiyorsanız, tamam, ama bu tercihleri sürekli açıklamak zorunda değilim. Oyuncularımı kameralar önünde analiz etmiyorum, onları korumalıyım. Her maçtan sonra aynı sorularla karşılaşmak zorlayıcı oluyor. Sürekli bunun için ağlıyorsunuz. En iyi oyuncular bile hata yapabiliyor, bunu anlayarak maçları analiz etmelisiniz" diyerek basına sert bir eleştiride bulundu.

Önceki Haber Montella, 4-2'lik İzlanda galibiyeti sonrası gelecek planlarını açıkladı
Benzer Haberler